Werken bij Quiris

Zie jij ook dat de medewerkers in een organisatie van cruciaal belang zijn voor succes? Wil je organisaties helpen om hun medewerkers op de beste en meest effectieve manier in te zetten en te faciliteren?

Vind je het leuk om bij heel veel verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan en jezelf te ontwikkelen in een brede klantportefeuille?

Ben jij op je best in een klein team ondernemende professionals die voor mooie, innovatieve en ondernemende opdrachten gaat?

Vacatures 

Voor goede mensen is er altijd plek, daar geloven wij in. Quiris is een organisatie die groeit en bloeit en graag wil uitbreiden. We zijn op zoek naar professionals die het leuk vinden om klanten te helpen in hun ontwikkeling maar die ook graag meebouwen aan onze eigen organisatie. We hebben een diverse klantportefeuille, van food en industry tot woningcorporaties en gemeentelijke overheden. De meeste klanten zijn gevestigd in de Gelderse Vallei waar we vaak lange relaties mee hebben. Er zitten vast leuke opdrachten en opdrachtgevers tussen waar jij aan de slag kunt!

Werken bij Quiris is een avontuur dat we met elkaar vormgeven.

Hieronder zie je de vacatures die we op dit moment hebben. Als je denkt op een andere manier een mooie bijdrage te kunnen leveren voor onze klanten kun je ook altijd een open sollicitatie sturen.

Vragen over vacatures of wil je solliciteren?

Neem contact met ons op.

Direct je CV en motivatie sturen kan ook. 

HR Adviseur

Voor ondersteuning bij HR-vraagstukken. Van strategisch advies tot interim inzet of het realiseren van een HR-project.

Trainer

Voor het geven van vaardigheden trainingen. Communicatie, gedrag en leidinggeven zijn centrale thema’s.

Vragen over vacatures en solliciteren:

Bedrijf - Over ons

Quiris Adviesgroep is gevestigd in Ede, een gemeente die deel uitmaakt van de regio FoodValley. Quiris richt zich op organisaties in deze regio en werkt van oudsher ook voor organisaties in de rest van Nederland. Iedere organisatie die door én met zijn mensen een voorsprong wil nemen om succes en kracht voor morgen te realiseren, kan terecht bij Quiris.

Adres

Nieuwe Kazernelaan 2D41
6711 JC
Ede

Contact

© 2021 Quiris  |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring