Coaching

Heb jij een specifieke ontwikkelvraag of loop je vast in je huidige functie of werkomgeving? Wil je de samenwerking met anderen of binnen jouw team verbeteren?

Z

Jezelf begrijpen

Z

Volgende stap

Z

Persoonlijke effectiviteit

Z

Plezier in samenwerking

Hoe ziet coaching bij Quiris eruit?

In onze coachtrajecten kunnen zowel individuen als teams zich ontwikkelen en daarmee de effectiviteit vergroten. Samen met één van onze coaches onderzoek je je ontwikkelvraag. Hiermee is vaak al een eerste grote stap gezet, want wat speelt er nou precies? En wat zou je in de toekomst anders willen? In een aantal gesprekken of bijeenkomsten werk je met de coach aan dit doel. Je voert verdiepende gesprekken over gedrag, overtuigingen en patronen en zoekt samen naar alternatieve mogelijkheden. Je experimenteert met nieuw gedrag, tijdens de coachgesprekken en in je eigen werkomgeving.

Wil jij advies over coaching?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Of vraag direct een coachtraject aan.
Z

Jezelf begrijpen

Z

Persoonlijke effectiviteit

Z

Volgende stap

Z

Plezier in samenwerking

Individuele Coaching

Wil jij jezelf ontwikkelen op een bepaald gebied? Vind je bepaalde situaties lastig of gaat de samenwerking met bepaalde collega’s moeizaam? Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carriere maar weet je niet precies welke?

Team Coaching

Loopt de samenwerking in jouw team niet zo soepel of wil je je team naar een hoger niveau brengen? Wil je meer resultaat en plezier behalen met elkaar? Of zijn er veel nieuwe teamleden en wil je het team een extra impuls geven?
N

Altijd maatwerk

Iedere coachvraag en ieder traject is anders.
N

Werkgerelateerd

Persoonlijke leerdoelen, gericht op ontwikkeling in de praktijk.
N

Ervaren coaches

Een vaste coach met meer dan 5 jaar ervaring.
N

Gericht op gedrag

En onderliggende patronen. Daar waar het schuurt ligt vaakt de oplossing.

Onze coaches

Contact

2 + 6 =

Bedrijf - Over ons

Quiris Adviesgroep is gevestigd in Ede, een gemeente die deel uitmaakt van de regio FoodValley. Quiris richt zich op organisaties in deze regio en werkt van oudsher ook voor organisaties in de rest van Nederland. Iedere organisatie die door én met zijn mensen een voorsprong wil nemen om succes en kracht voor morgen te realiseren, kan terecht bij Quiris.

Adres

Nieuwe Kazernelaan 2D41
6711 JC
Ede

Contact

© 2021 Quiris  |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring