Over Quiris

Wil jij meer weten over quiris?

Wij zijn ervan overtuigd dat organisaties een voorsprong kunnen krijgen door mensen. Mensen maken de organisatie; het gedrag van mensen weerspiegelt de organisatie. Quiris ontwikkelt mens en organisatie en creëert zo optimale fit om organisaties op voorsprong te zetten.

Over Quiris

Wij geloven dat organisaties en mensen fit moeten zijn. In twee opzichten: ‘fit’ in de zin van conditioneel (vaardigheden en gedrag) in vorm voor je werk en het Engelse fit in de zin van ‘geschikt voor elkaar’. Volgens ons zijn ‘fitte’ organisaties de organisaties van de toekomst. Over quiris

Wij geloven in het lerend vermogen van mensen: veranderen van gedrag kan! Soms door kleine aanpassingen, soms door nadrukkelijk spiegelen en inslijpen.
We geloven ook in organisaties met een missie, met een doel en een plan én met geloof in mensen. Samen vormen mensen en organisaties dan een vliegwiel. Soms zit er zand tussen de tandwielen, of ontbreekt er een stukje van het wiel. Quiris weet wat nodig is in organisaties om fit te worden, te blijven en (de) fit te houden. Duurzaam ontwikkelen is wat wij doen!

Meer over Quiris

De bewezen kracht van Quiris is goed gerichte energie voor een zichtbaar resultaat. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan een duidelijk doel, waarbij onze aanpak praktisch en ‘actief doen’ is. Wij zijn partner in business voor directie, lijn- en HR-managers, en in de toekomst voor onze franchise nemers.
Quiris positioneert zich nadrukkelijk in Food en Industrie. Wij zijn bekend met en weten wat daar speelt en hoe we daar gedrag effectiever maken. Elke organisatie die door én met zijn mensen een voorsprong wil nemen om zo succes en kracht voor morgen te bewerkstelligen zal een klik hebben met onze aanpak.

Benieuwd naar onze persoonlijke waaroms?

Bekijk hier onze professionals