Over Quiris

Quiris maakt mensen belangrijk in organisaties. Dit doen we door organisaties te helpen om hun mensen op de beste manier in te zetten en te ontwikkelen. Nu en in de toekomst.

Z

Deskundig

Z

Samen optrekken

Z

Optimistisch

Z

Oprecht

Mens en organisatie, daar gaan wij voor!

Mensen staan bij Quiris centraal, in de samenwerking met onze klanten maar ook in ons eigen team. We willen doorgronden wat er werkelijk speelt en creëren daarvoor tijd en ruimte. We benoemen de dynamiek die we zien en ervaren en zijn daarbij zorgvuldig, maar niet voorzichtig. Onze oplossingen zijn praktisch en direct toepasbaar, onze aanpak is ervaringsgericht. We gaan voor het beste en dat doen we het liefste met elkaar.

Contact met ons opnemen

Wil je persoonlijk advies?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Direct aanvragen kan ook.

Z

Deskunding

Z

Optimistisch

Z

Samen optrekken

Z

Oprecht

Onze medewerkers

Werken aan groei

Onze overtuiging

De waarde van de mens is een kritieke factor bij het realiseren van de doelstellingen binnen een organisatie. In veel organisaties wordt dat onvoldoende gezien en benut. Effectieve inzet van mensen is geen vanzelfsprekendheid en zeker geen papieren werkelijkheid. Het vraagt om continue aandacht, aanpassing en ontwikkeling.

Onze visie

De mens als sleutel tot succes van een organisatie wordt de komende jaren alleen nog maar sterker. Processen en systemen worden steeds meer geoptimaliseerd en geautomatiseerd en de mens is nodig voor kritieke activiteiten. Effectieve inzet van mensen en teams hebben een steeds groter effect op de resultaten.

Onze missie

Quiris maakt mensen belangrijk in organisaties. We maken tijd en ruimte om te reflecteren en goede beslissingen te nemen. We helpen organisaties om mensen op de beste manier in te zetten en te ontwikkelen. Voor goed functionerende medewerkers, teams en leiders, en een HR-organisatie die op orde is. Nu en in de toekomst.

Onze belofte

Mensen staan bij ons centraal. In de samenwerking met onze klanten en met elkaar, richten we ons op de vraag die voorligt en hoe we het met elkaar aanpakken. We duiden wat we werkelijk zien en zijn daarbij zorgvuldig, maar niet voorzichtig. We bieden handvatten aan mens, medewerker en leider om mee aan de slag te kunnen. We gaan voor het beste en dat doen we het liefste met elkaar.

Onze pijlers

Mensen zijn de kritieke factor: wij investeren in goede klantrelaties en leveren met veel plezier standaard- én maatwerk. Kwaliteit staat voorop, bij onze diensten en resultaten maar ook in ons eigen Quiris team.

Onze kenmerken

Wij willen het liefste samen resultaten realiseren, met veel persoonlijke aandacht. Vanuit inzicht en met lef creatieve oplossingen bedenken voor allerlei organisatie- en ontwikkelvraagstukken. Leren en ontwikkelen door te dóen. Resultaten die praktisch en toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Met onze ruime kennis en ervaring bij veel verschillende organisaties helpen wij graag.

Onze klanten

Leiders, HR-afdelingen en medewerkers met ontwikkelvragen.

MKB(+) bedrijven, Start-up en Scale-up bedrijven.

Food, Industry, Techniek, Woningbouw, Zorg.

Regio Oost Nederland met de Gelderse Vallei als stralend middelpunt.

Quiris geschiedenis

Quiris Adviesgroep is op 5 februari 2002 als ‘Organisatie-adviesbureau voor human resource management’ opgericht door Iris Hendrickx in Breda. Met enorm veel passie en vakmaschap heeft zij Quiris adviesgroep laten groeien en bloeien. In 2018 heeft zij het bedrijf verkocht waarna Martine van den Berg en Cecile Wijdeveld in 2019 de nieuwe eigenaren van Quiris Adviesgroep zijn geworden.

Quiris Adviesgroep en haar zusje AAD Advies

AAD Advies is op 9 december 2015 als ‘Adviesbureau op het gebied van management en bedrijfsvoering’ opgericht door Martine van den Berg c.s. in Amstelveen. AAD advies heeft zich in de jaren daarna ontwikkeld tot een HR-partner voor een heel aantal vaste klanten, vooral in de corporatiewereld en de techniek. In 2019 is Cecile Wijdeveld mede eigenaar geworden van AAD advies.

 

Contact

Bedrijf - Over ons

Quiris Adviesgroep is gevestigd in Ede, een gemeente die deel uitmaakt van de regio FoodValley. Quiris richt zich op organisaties in deze regio en werkt van oudsher ook voor organisaties in de rest van Nederland. Iedere organisatie die door én met zijn mensen een voorsprong wil nemen om succes en kracht voor morgen te realiseren, kan terecht bij Quiris.

Adres

Nieuwe Kazernelaan 2D41
6711 JC
Ede

Contact

© 2021 Quiris  |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring