HR Abonnement

Heeft jouw organisatie geen HR-expertise in huis maar is er wel behoefte aan? Bijvoorbeeld omdat de organisatie daarvoor te klein is? Of heeft de aanwezige HR-professional behoefte aan een collegiaal klankbord op zijn vakgebied?

Wat is een HR Abonnement?

Een HR Abonnement geeft jou de mogelijkheid om op elk gewenst moment antwoord te krijgen op specifieke HR-vragen en dilemma’s die in jouw organisatie spelen. Je krijgt een vaste HR-professional van Quiris als aanspreekpunt, die naast het beantwoorden van alle vragen ook periodiek langskomt om met je mee te denken. Daarnaast ontvang je allerlei relevante informatie, bijvoorbeeld op het gebied van veranderende wetgeving. We zijn daarin pro-actief en begrijpen wat jouw organisatie nodig heeft.

Factsheet downloaden

Quiris werkwijze

Afhankelijk van de omvang van de organisatie en de behoefte aan ondersteuning, richten we het abonnement op maat met je in.

Vaste HR-professional

Eén van onze HR-professionals is jouw vaste aanspreekpunt voor het abonnement. Deze kent de organisatie goed en weet welke ontwikkelingen op het programma staan. Indien nodig schakelt deze met één van onze andere Quiris HR-professionals als er specifieke kennis nodig is.

Altijd beschikbaar

Binnen 24 uur hebben wij met jou contact over jouw gestelde vraag. We streven er naar om je zo snel mogelijk een oplossing te geven en laten je dan ook direct weten wat je kunt verwachten.

Pro-actief

De HR-professional houdt pro-actief contact en neemt zelf initiatief, bijvoorbeeld als het gaat om actuele informatie, tips of nieuwe oplossingen.

Evaluatie

Periodiek wordt de behoefte van de opdrachtgever en de Quiris inzet geevalueerd. Indien gewenst sturen wij de insteek van het abonnement bij.

Wil jij advies over ons HR Abonnement?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Of vraag direct een HR Abonnement aan.

Kenmerken

N

Flexibel

We zijn er op het moment dat je hulp nodig hebt, alle dagen van de week.

N

Deskundig

We hebben alle HR expertise binnen handbereik.

N

Vaste HR-professional

Als aanspreekpunt, die jouw organisatie kent.

N

Vast bedrag per maand

Waardoor je nooit terughoudend bent om hulp te vragen.

N

Pro actief

Want wij weten wat er speelt op het gebied van HR en delen dat graag.

Contact of direct aanvragen

7 + 14 =

Bedrijf - Over ons

Quiris Adviesgroep is gevestigd in Ede, een gemeente die deel uitmaakt van de regio FoodValley. Quiris richt zich op organisaties in deze regio en werkt van oudsher ook voor organisaties in de rest van Nederland. Iedere organisatie die door én met zijn mensen een voorsprong wil nemen om succes en kracht voor morgen te realiseren, kan terecht bij Quiris.

Adres

Nieuwe Kazernelaan 2D41
6711 JC
Ede

Contact

© 2021 Quiris  |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring