Leergang HR Meesterschap

Ben jij als HR professional altijd bezig met het ontwikkelen van jouw medewerkers en is het nu ook tijd voor je eigen ontwikkeling? Wil jij nog krachtiger worden in je rol en een boost geven aan visie en vaardigheden die je nodig hebt?

Waar gaat de leergang over?

De praktische 4-daagse leergang HR Meesterschap focust op alle facetten van je de rol die je vervult en de bijzondere plaats die je daarmee inneemt in de organisatie. Je krijgt inzicht in de dynamiek van jouw speelveld en leert praktische vaardigheden om daar mee om te gaan. Dit doe je door te verdiepen met collega’s uit het werkveld en je eigen casuïstiek onder de loep te nemen.

Met HR professionals en door HR professionals. Quiris stimuleert in dit traject de persoonlijke ontwikkeling door heel dicht te staan bij de dagelijkse HR praktijk. De leergang wordt gegeven door inspirerende professionals uit het HR werkveld. Je ontwikkelt vaardigheden ten behoeve van jezelf en jouw organisatie, in een groep met HR collega’s van verschillende bedrijven.

Wat ga je leren?

In 4 dagen bekijk je jouw HR rol vanuit verschillende perspectieven:

 1. Jouw individuele perspectief, hoe geef je jouw rol vorm?
 2. De samenwerking tussen mensen, welke effectieve patronen kun je inzetten?
 3. Organisaties en teams, wat is jouw visie en hoe kun je invloed uitoefenen?
 4. Lastige casuïstiek, met welke rolvervulling kom je er samen uit?

Tijdens de training heb je toegang tot een online leeromgeving waarin je allerlei achtergrondinformatie en opdrachten vindt.

 • Je krijgt inzicht in de rol die HR kán innemen in een organisatie en je spiegelt dat aan je eigen rol. Stevig, dienstbaar, betrokken en toch op afstand, hoe doe je dat?
 • Je krijgt inzicht in de effectiviteit van jouw eigen gedrag en leert over de gedragsvoorkeuren van anderen. Hoe kun jij daar het beste mee omgaan?
 • Je kijkt naar samenwerken en de interactie tussen mensen, wanneer die effectief of ineffectief is. Je ontdekt jouw eigen stijl en in welke patronen je gemakkelijk terecht komt.
 • Je wordt je bewust van de verschillende posities die je als HR professional op verschillende momenten inneemt en de manier waarop je dat telkens het beste kunt doen. Wat gaat jou gemakkelijk af en wanneer vind je het lastig?
 • We inspireren je als het gaat om het vormgeven van jouw eigen visie op HR en de manier waarop je die visie kunt realiseren. Welk leiderschap is hier voor nodig en hoe kun je anderen beïnvloeden?
 • Je leert op een andere manier kijken naar teams, is de samenwerking effectief? En hoe kun jij teams daarbij helpen? Jouw eigen HR team dient hierbij als voorbeeld.
 • Als HR professional krijg je te maken met lastige casuïstiek. Hoe kun je daar op een andere en oplossingsgerichte manier naar kijken? Welke rol kun jij daarbij vervullen?
 • Je krijgt communicatie vaardigheden aangereikt die je kunnen helpen bij het voeren van lastige gesprekken.
 • We inspireren je als het gaat om trends en ontwikkelingen uit het HR werkveld. HR collega’s uit het werkveld vertellen hun verhaal en geven tips en adviezen vanuit de eigen praktijk

Factsheet downloaden

Leergang HR Meesterschap

De leergang is gericht op jou. Hoe jij jezelf als HR-professional effectiever kunt inzetten voor de organisatie, de leidinggevenden en medewerkers. Je ontdekt hoe je niet alleen áan de organisatie maar ook ín de organisatie kunt werken. Het ‘harde’ HR vak beheers je al, in deze training zal het meer gaan over jou en hoe je kunt werken met de onderstroom in organisaties.

Wil jij advies over de training?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Of meld je direct voor deze leergang aan.

Eerstvolgende training:
Dag 1: 16 september 2024
Dag 2: 4 november 2024
Dag 3: 20 januari 2025
Dag 4: 17 maart 2025

Programma

N

4 dagen training

Deze leergang start 2 keer per jaar

N

Kleine groepen

Een groep van ongeveer 8 HR-professionals uit verschillende bedrijven.

N

Meerlaags leren

Vaardigheden, rol invulling en collegiale gesprekken.

N

Praktijkgericht

Met interessante sprekers uit het werkveld.

Contact of direct aanvragen

2 + 10 =

Bedrijf - Over ons

Quiris Adviesgroep is gevestigd in Ede, een gemeente die deel uitmaakt van de regio FoodValley. Quiris richt zich op organisaties in deze regio en werkt van oudsher ook voor organisaties in de rest van Nederland. Iedere organisatie die door én met zijn mensen een voorsprong wil nemen om succes en kracht voor morgen te realiseren, kan terecht bij Quiris.

Adres

Nieuwe Kazernelaan 2D41
6711 JC
Ede

Contact

© 2021 Quiris  |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring