HR Scan

Wil je weten hoe jouw HR organisatie er voor staat? Of wil je meer grip op de HR processen binnen jouw organisatie? Klopt de personeelsadministratie met de geldende wet- en regelgeving? En zijn de HR instrumenten nog op orde?

Wat is een HR Scan?

Met een HR Scan brengen we de status van jouw HR organisatie in kaart. Van de administratieve HR processen tot de gehanteerde HR instrumenten. Je ziet in één oogopslag welke HR onderdelen op orde zijn, waar de risico’s zitten en wat nog aandacht nodig heeft.

Factsheet downloaden

Quiris insteek

In één dag

We komen één dag bij jou op kantoor om de HR organisatie te scannen. We bekijken dan bijvoorbeeld de personeelsdossiers, arbeidsvoorwaarden of personeelsregelingen, het arbo- en verzuimbeleid, de inrichting van de medezeggenschap, het HR-beleid en het HR instrumentarium.

Gesprekken

We hebben een aantal gesprekken met betrokken medewerkers waarin we allerlei praktische vragen stellen, maar ook vragen stellen die o.a. betrekking hebben op de organisatie, cultuur en ontwikkelingen.

Rapportage

We maken een rapportage van onze bevindingen waarin risico’s worden benoemd en concrete adviezen zijn opgenomen. Uitgebreid en met een handzame samenvatting. Je kunt direct aan de slag met het verbeteren van de HR organisatie

Vervolg

We sparren graag met je over de vervolgstappen en geven advies indien dat gewenst is. Uiteraard kun je daarbij gebruik maken van de expertise en diensten van Quiris.

Wil jij advies over onze HR Scan?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Of vraag direct de HR Scan aan.

Kenmerken

N

Heldere rapportage

Met onderbouwingen, samenvattingen en duidelijke vervolgstappen.

N

Actueel

Analyse van de eisen m.b.t. de geldende wet- en regelgeving (zoals de AVG, Wet Verbetering Poortwachter, Wet Arbeidsmarkt in Balans, Wet Arbeid en Zorg).

N

Overzichtelijk

Knelpunten, risico’s en prioriteiten zijn in één oogopslag inzichtelijk.

N

Advisering

Over de mogelijke vervolgstappen en ondersteuning door ervaren HR-professionals van Quiris.

HR-scan aanvragen

10 + 8 =

Bedrijf - Over ons

Quiris Adviesgroep is gevestigd in Ede, een gemeente die deel uitmaakt van de regio FoodValley. Quiris richt zich op organisaties in deze regio en werkt van oudsher ook voor organisaties in de rest van Nederland. Iedere organisatie die door én met zijn mensen een voorsprong wil nemen om succes en kracht voor morgen te realiseren, kan terecht bij Quiris.

Adres

Nieuwe Kazernelaan 2D41
6711 JC
Ede

Contact

© 2021 Quiris  |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring