Wetswijzigingen 2024

Goed voorbereid het nieuwe jaar beginnen!

Op de hoogte blijven van wetswijzigingen is cruciaal voor human resources (HR) professionals. Veranderingen in wet- en regelgeving kunnen aanzienlijke gevolgen hebben voor personeelsbeleid en -praktijken. Maar het is niet altijd gemakkelijk om bij te houden welke wijzigingen er zijn en hoe ze van invloed zijn op HR-taken. Dit is waar Quiris’ poster van pas komt:. in één handig overzicht alle belangrijke wijzigingen op een rij .

Het Belang van Wetswijzigingen voor HR

HR-afdelingen hebben de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat organisaties voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving. Dit omvat arbeidsrecht, arbeidsvoorwaarden, belastingen en andere juridische aspecten die van invloed zijn op personeelszaken. Het niet naleven van deze regels kan leiden tot juridische problemen en financiële gevolgen.

Elk jaar worden er talloze wetswijzigingen doorgevoerd, wat het voor HR-professionals een uitdaging kan zijn. Deze wijzigingen kunnen betrekking hebben op zaken als arbeidscontracten, belastingtarieven, arbeidstijden, ontslagprocedures, en nog veel meer.  Het is het essentieel om een betrouwbare en gemakkelijk toegankelijke bron van informatie te hebben.

Quiris heeft dit probleem aangepakt door een handige poster te ontwikkelen die alle belangrijke wetswijzigingen voor HR-professionals overzichtelijk en begrijpelijk presenteert. De poster is beschikbaar in PDF-formaat, zodat je deze gemakkelijk kunt downloaden, printen en ophangen in je kantoor, of delen met collega’s.

Ik wil graag de poster ontvangen

We houden je graag op de hoogte

Advies nodig?

Mail ons jouw vraag of bel direct. Wij helpen je graag!

Tel: 0318 – 551418

Advies nodig? Mail ons je vraag:

14 + 2 =

Bedrijf - Over ons

Quiris Adviesgroep is gevestigd in Ede, een gemeente die deel uitmaakt van de regio FoodValley. Quiris richt zich op organisaties in deze regio en werkt van oudsher ook voor organisaties in de rest van Nederland. Iedere organisatie die door én met zijn mensen een voorsprong wil nemen om succes en kracht voor morgen te realiseren, kan terecht bij Quiris.

Adres

Nieuwe Kazernelaan 2D41
6711 JC
Ede

Contact

© 2021 Quiris  |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring