Welke coachstijl past bij jou?

Doe de test en kom erachter!

Mensen worden vaak aangetrokken tot verschillende coachingstijlen, afhankelijk van hun persoonlijkheid, doelen en behoeften. Misschien ben jij op zoek naar een coach of misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar wat voor coachstijl bij jou zou passen.

Met deze korte test kun je een indicatie krijgen van waar jij waarschijnlijk bij gebaat bent. De resultaten van deze test zijn op geen enkele manier bindend of sturend. Coaching is bij Quiris altijd maatwerk. Wij geloven erin dat een succesvolle coach de meest optimale en passende mix kiest uit alle beschikbare coachingswerkvormen. Onze coaches zijn van vele markten thuis en hebben ieder ook hun eigen profiel en expertises.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak dan hier kennis met onze coaches of neem contact op voor vrijblijvend advies, dan gaan we graag samen met jou op zoek naar de beste match.

 

Advies nodig?

Mail ons jouw vraag of bel direct. Wij helpen je graag!

Tel: 0318 – 551418

Advies nodig? Mail ons je vraag:

14 + 13 =

Bedrijf - Over ons

Quiris Adviesgroep is gevestigd in Ede, een gemeente die deel uitmaakt van de regio FoodValley. Quiris richt zich op organisaties in deze regio en werkt van oudsher ook voor organisaties in de rest van Nederland. Iedere organisatie die door én met zijn mensen een voorsprong wil nemen om succes en kracht voor morgen te realiseren, kan terecht bij Quiris.

Adres

Nieuwe Kazernelaan 2D41
6711 JC
Ede

Contact

© 2021 Quiris  |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring