Wat als medewerkers bij je weglopen?

Een ontwikkelassessment maakt inzichtelijk wat je medewerkers nodig hebben om te groeien. Dat zorgt voor meer werkgeluk en productiviteit. En zo hou je ze langer bij je.

Assessments voor werving en behoud medewerkers

Als goede medewerkers vertrekken, heeft je organisatie een probleem.

Werving van nieuwe medewerkers is duur en tegenwoordig behoorlijk uitdagend. In de tussentijd verdwijnt waardevolle kennis en ontstaat druk op het team dat achterblijft.

Quiris werkt met een eigen team van assessment-psychologen. Met onze ontwikkelassessments kunnen we je dus snel op weg helpen met het binnenhouden van je beste medewerkers.

Assessments

Voor inzicht in de inzetbaarheid of het ontwikkelpotentieel van een medewerker voor een bepaalde functie.

Ontwikkelassessments: onze aanpak

 

Testdag

In één testdag schetsen we een beeld van de kwaliteiten, drijfveren, persoonlijkheid en potentie van jouw (toekomstige) medewerker.

Begeleiding door NIP-psycholoog

De kandidaat wordt op de testdag door een van onze NIP-psychologen begeleid bij de geplande testen en gesprekken. Aan het einde van de dag bespreken we de ervaringen en beelden met de kandidaat.

Programma op maat

We maken voor die dag een programma op maat, gekoppeld aan de functie en andere specifieke wensen.

Resultaat binnen 3-5 dagen

Binnen 3-5 werkdagen maken we een rapportage, die we bespreken met de kandidaat. Na zijn/haar goedkeuring, bespreken we onze bevindingen persoonlijk met de opdrachtgever.

VIDEO: wat als medewerkers bij je weglopen?

Advies nodig?

Mail ons jouw vraag of bel direct. Wij helpen je graag!

Tel: 0318 – 551418

Advies nodig? Mail ons je vraag:

12 + 14 =

Bedrijf - Over ons

Quiris Adviesgroep is gevestigd in Ede, een gemeente die deel uitmaakt van de regio FoodValley. Quiris richt zich op organisaties in deze regio en werkt van oudsher ook voor organisaties in de rest van Nederland. Iedere organisatie die door én met zijn mensen een voorsprong wil nemen om succes en kracht voor morgen te realiseren, kan terecht bij Quiris.

Adres

Nieuwe Kazernelaan 2D41
6711 JC
Ede

Contact

© 2021 Quiris  |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring