Vacature HR-Adviseur

Wil jij het verschil maken als professionele HR adviseur bij zowel profit als non-profit organisaties met een veelzijdig pakket aan opdrachten? Wil je zelfstandig je opdrachten uitvoeren terwijl je ook een team met collega’s naast je hebt? Wil je ondernemen met de zekerheid van een dienstverband?

Dan komen we graag in contact met jou!

HR-Adviseur

(regio Utrecht, 32-40 uur)

Als HR Adviseur bij Quiris kom je terecht in een team van 12 professionals: organisatiepsychologen, trainers, coaches en HR adviseurs. Allemaal zetten wij ons in voor onze passie om organisaties te helpen hun menselijke kapitaal op de beste manier te benutten en te ontwikkelen.

Onze HR-adviseurs geven hoofdzakelijk HR-advies en bieden ondersteuning bij allerlei soorten personeelsvraagstukken op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Naast de project- en interim adviesopdrachten bieden we ook HR abonnementen aan bij organisaties die geen eigen HR-professional in dienst hebben. Het komt ook voor dat we HR-scans uitvoeren of begeleiding bieden bij bijvoorbeeld organisatieveranderingen, fusies en overnames

Wat ga je doen?

Waar jij je precies mee bezig gaat houden, is afhankelijk van de opdrachtgevers waar jij aan de slag gaat. Jouw pakket aan werkzaamheden is in ieder geval veelzijdig en interessant. Vanuit jouw expertise ben je sparringpartner of klankbord voor de HR adviseur van een opdrachtgever of werk je direct samen met de opdrachtgever omdat er (nog) geen HR professional is. De ene keer doe je dit door een strategisch meerjarenbeleid en planning voor personeel en organisatie op te stellen waarvoor je met het MT aan tafel zit om mee te denken. Een andere keer bemiddel, adviseer of informeer je een medewerker in het geval van complexe zaken. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn:

  • Ontwikkeling en uitvoering van personeelsbeleid
  • Vakinhoudelijke en procedurele adviezen bij HR-vraagstukken
  • Begeleiden en ondersteunen bij complexe personeelsgerelateerde trajecten als langdurige re-intergratietrajecten, 2e spoortrajecten en ontslag
  • Analyseren van relevante ontwikkelingen binnen wet- en regelgeving en hierover gevraagd én ongevraagd adviseren

Wat vraagt dit van jou?

Klanten zijn blij dat je er bent, omdat jij vanuit je expertise advies geeft én zaken voor elkaar krijgt. Het is daarom noodzakelijk dat je kennis hebt opgedaan in minimaal een hbo-opleiding in de richting van HRM, organisatiewetenschappen of bedrijfskunde. Omdat echt het verschil te kunnen maken bij onze opdrachtgevers, is het van belang dat je daarnaast ervaring meebrengt met projectmatig werken, bekend bent met strategische gesprekken voeren met management en directie en eerder veranderingen hebt doorgevoerd bij organisaties. Wij denken dat je hiermee een goede basis hebt om je vanuit je generieke rol verder te verdiepen in diverse onderwerpen.

Omdat je aan de slag gaat bij onze opdrachtgevers in de regio, is het belangrijk dat je woonachtig bent in de driehoek Utrecht/Arnhem/Zwolle en in het bezit bent van een auto en rijbewijs. Dit vraagt flexibiliteit en mobiliteit van jou, maar we bieden jou ook de ruimte om op afstand te werken waar dat mogelijk is.

Wat vind je bij ons?

Mensen staan bij ons centraal, dus ook onze eigen mensen. Naast de groei en ontwikkeling van onze klanten investeren we in onze eigen ontwikkeling als team en individu. Onze kernwaarden ‘Deskundig, Oprecht, Optimistisch en Samen’ vormen hier de basis. Dit betekent voor jou dat je gestimuleerd wordt om mee te kijken met collega’s en nieuwe dingen te proberen, terwijl het hele team van collega’s klaar staat om je te ondersteunen waar dat nodig is. Ook is het hele team aanwezig tijdens de maandelijkse teamdagen, waar de ontwikkeling van het team en van jou als individu speciale aandacht krijgt.

Wat bieden wij nog meer?

1. Dienstverband

Een dienstverband van 32-40 uur per week.
Betrokkenheid en inspraak: we vinden het fijn als je meedenkt om onze organisatie nóg beter te maken

2. Ontwikkeling

Een veelzijdig bureau dat op meerdere vlakken werkt aan ontwikkeling van mens en organisatie: assessments, training, (team)coaching en HR diensten.

En dat geldt ook voor ons eigen team dat ruime mogelijkheden heeft om zichzelf te ontwikkelen.

3. Opdrachten

Opdrachten bij klanten uit een diverse klantportefeuille, van food en industry tot gemeentelijke overheden en de zorg.

4. Team

Prettig werken in een gemotiveerd team, bestaand uit gezellige en betrokken collega’s, die altijd klaar staan om je te helpen.

5. Salaris

Een salaris tussen €3.500 en €4.500 afhankelijk van jouw kennis en ervaring

6. Pensioenregeling

Een goede pensioenregeling.

7. Vakantie

Je ontvangt 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband en 8% vakantiegeld

Heb je er zin in en wil je solliciteren?

Vul dan onderstaand formulier in en we zorgen dat we binnen 3 werkdagen met je in contact komen.

Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Martine van den Berg via 06-11454465.

Wil je meer informatie over de functie?

Neem dan contact op met Martine van den Berg, Managing Partner, telefoonnummer: 06-11454465.

Als succesvolle HR-adviseur bij Quiris ben je:

N

Ondernemend

Je bent goed in staat te zien waar je nog meer van betekenis kunt zijn en grijpt dit ook aan om ervoor te zorgen dat je samen verder bouwt aan de HR-organisatie.

N

Krachtig in de communicatie

Je bent een krachtige gesprekspartner voor MT en directie, maar je bent ook effectief tijdens het voeren van lastige gesprekken met medewerkers.

N

Sterk in plannen en organiseren

Je houdt het overzicht over meerdere agenda’s en je kunt de juiste prioriteiten stellen, ook als je dag anders loopt dan verwacht.

N

Nieuwsgierig

Jouw nieuwsgierigheid gaat je helpen om de mensen en organisaties in ons diverse netwerk snel te leren kennen, zodat je er snel aan de slag kunt gaan. 

N

Een ervaren HR-professional

Om echt het verschil te kunnen maken bij onze opdrachtgevers, is het van belang dat je ervaring meebrengt met projectmatig werken, bekend bent met strategische gesprekken voeren met management en directie en eerder veranderingen hebt doorgevoerd bij organisaties.

Solliciteer direct

Bedrijf - Over ons

Quiris Adviesgroep is gevestigd in Ede, een gemeente die deel uitmaakt van de regio FoodValley. Quiris richt zich op organisaties in deze regio en werkt van oudsher ook voor organisaties in de rest van Nederland. Iedere organisatie die door én met zijn mensen een voorsprong wil nemen om succes en kracht voor morgen te realiseren, kan terecht bij Quiris.

Adres

Nieuwe Kazernelaan 2D41
6711 JC
Ede

Contact

© 2021 Quiris  |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring