Heleen Kuiper

“Het ontwikkelen van mensen vormt een belangrijke drijfveer voor mij. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij, door zowel opdrachtgevers als medewerkers inzicht te geven in kwaliteiten en ontwikkelruimte, richting te geven en ook daadwerkelijk te ondersteunen om de gewenste ontwikkeling door te kunnen maken.

Na mijn studie Arbeids- en Organisatiepsychologie en Sociale psychologie ben ik mijn loopbaan gestart in het trainersvak. Inmiddels heb ik meer de breedte opgezocht en ben ik alweer jarenlang werkzaam als assessmentpsycholoog, HR-adviseur, coach en trainer. Op deze manier kan ik telkens vanuit verschillende invalshoeken bijdragen aan de ontwikkeling van mensen en aan het versterken van organisaties. Dat gaat nooit vervelen, want mensen blijven mijn belangrijkste inspiratiebron. Iedereen is anders en iedereen heeft zijn eigen unieke set aan eigenschappen, kwaliteiten en drijfveren. Hier ben ik oprecht geïnteresseerd in en ik zal ieder individu dan ook open en nieuwsgierig benaderen. Maar ik zal niet aarzelen om heldere feedback te geven, te spiegelen, te confronteren of prikkelende vragen te stellen. Daarbij zal ik altijd respectvol en vanuit betrokkenheid handelen.

Na voor verschillende organisaties en adviesbureaus te hebben gewerkt werk ik inmiddels voor verschillende opdrachtgevers in diverse branches. Dit heeft mijn blikveld verbreed en biedt mij de mogelijkheid om mijn kennis, vaardigheden en netwerk elke dag uit te breiden.

Bij Quiris werk ik samen met een team professionele, betrokken en ervaren adviseurs. Persoonlijke benadering, een zorgvuldige werkwijze en heldere advisering zowel richting kandidaat als opdrachtgever zijn aspecten die zowel Quiris als mij op het lijf geschreven zijn. Hier sta ik voor en dit is dan ook wat iedereen van mij kan verwachten.”