Office & ondersteuning

“Wij vinden het ieder voor zich prettig dat we ons steentje bijdragen aan het soepel reilen en zeilen binnen Quiris. We bieden formele diensten, waar we informeel mee willen omgaan. Vriendelijk en attent, maar steeds professioneel. We zijn allemaal een eigen schakel van dezelfde ketting; samen vormen we een hecht, goed functionerend team. Men moet zich welkom voelen bij Quiris.”

Miranda Schrik
 Miranda Schrik (Officemanager)
“Ik ben het kloppend hart van de administratieve en organisatorische processen bij Quiris. Met hart en ziel zorg ik ervoor dat al onze uitingen een professionele uitstraling hebben. Steeds zie ik wel ergens verbeterpunten. Zo blijven we bijvoorbeeld kritisch bekijken hoe we Quiris onder de aandacht brengen via diverse sociale media.”

 

 

Mathilde Buist (Office assistent)
“Ik vind het prettig mensen zo te ontvangen dat ze hier een goede dag meemaken. Ik houd ervan alles op orde te hebben, van de testplanning tot de koffie en de versnaperingen. Als mensen de deur uitgaan en zeggen dat het goed verzorgd was die dag, ben ik tevreden.”

Anita van de Lagemaat

 

Anita van de Lagemaat (Financieel managementassistent)
“Cijfers zijn mijn passie. Het geeft me een goed gevoel om overzichtelijke stuurinformatie en zorgvuldige analyses op te stellen, zodat de directie een duidelijk financieel plaatje heeft bij de keuzes die ze moet maken. Ik zorg ervoor dat alles op financieel gebied soepel verloopt en onderhoud graag een goed contact met onze debiteuren en crediteuren. Daarin en ook in het verzorgen van personele zaken voor mijn collega’s zit voor mij toegevoegde waarde.”

 

Marijke Senciuc-Schouwstra

 

Onze telemarketing wordt in nauwe en plezierige samenwerking verzorgd door
Marijke Senciuc-Schouwstra
van Commforce Business Services.