HR adviseur (regio Utrecht, 32-40 uur)

Heb je enkele jaren ervaring als HR Officer of intercedent en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Ben jij een zelfstandige werker en deskundige HR gesprekspartner voor management en medewerkers? Vind jij uitdaging en afwisseling belangrijk en wil je graag bij meerdere bedrijven “in de keuken kijken”? Dan ben jij dé HR adviseur die wij zoeken!

Over AAD Advies 
AAD Advies, opgericht in 2015, is een nuchter HR adviesbureau voor het MKB en MKB plus segment. Onze focus ligt op het bieden van ondersteuning in de volle breedte van personeel- en organisatievraagstukken. Naast project en interim adviesopdrachten bieden we HR abonnementen aan bij organisaties die te klein zijn om zelf een HR adviseur in dienst te hebben.

Sinds 2019 vormt AAD advies één team met Quiris Adviesgroep. Twee merken gericht op het ontwikkelen van mensen en organisaties. Het is onze passie om organisaties te helpen hun menselijk kapitaal op de beste manier te benutten en ontwikkelen. Vanuit Quiris en AAD  werken we samen met onze opdrachtgevers aan goed functionerende medewerkers, teams en leiders en zorgen dat de HR organisatie op orde is. Het totale team van Quiris en AAD bestaat uit 10 professionals: organisatiepsychologen, trainers, coaches en HR adviseurs. Mensen staan bij ons centraal, dus ook onze eigen mensen. Naast de groei en ontwikkeling van onze klanten investeren we in onze eigen ontwikkeling als team en individu. Daarbij vormen onze kernwaarden Deskundig, Oprecht, Optimistisch en Samen de basis. Als onderdeel van de selectieprocedure maak je ook kennis met een aantal Quiris collega’s en zal een van onze assessmentpsychologen een aantal tests afnemen.

Over de functie

Als HR adviseur van AAD advies werk je aan diverse HR adviesopdrachten of projecten bij verschillende opdrachtgevers. Dat kunnen korte en langere opdrachten zijn, afhankelijk van wat er nodig is. Daarnaast ben je voor een aantal vast abonnement klanten het vaste aanspreekpunt op het gebied van HR omdat de organisatie (nog) geen HR functionaris in dienst heeft. Jij wordt gezien als een specialist in jouw vakgebied en je maakt het verschil bij de organisaties waar je voor aan de slag gaat. Je ziet snel de kop en de staart, pakt zaken op én rondt ze af. Omdat we met het team van Quiris en AAD voor veel verschillende organisaties werken, doen we ook veel kennis en ervaring op. Door deze expertise te bundelen en mee te nemen in onze opdrachten, blijven onze klanten en wijzelf ook continu in ontwikkeling!

Onze opdrachtgevers zitten verspreid door het land, dat vraagt flexibiliteit en mobiliteit van jou. En, andersom bieden we jou ook de ruimte op afstand te werken waar dat mogelijk is. Het is de bedoeling dat we samen met jou ons dienstverleningspakket en relatienetwerk verder uit gaan bouwen.

Kortom: Wil jij een rol als een professionele HR adviseur met een veelzijdig pakket aan opdrachten? Wil je zelfstandig je opdrachten uitvoeren én je ontwikkelen in de samenwerking met collega’s? Vind je het leuk om te bouwen aan organisaties, bij klanten maar ook in eigen huis? Wil je ondernemen met de zekerheid van een dienstverband, kom dan ons team versterken!

Wat neem je mee?

Als HR adviseur binnen AAD Advies voldoe je aan de volgende criteria:

Ø  HBO diploma richting HRM, organisatiewetenschappen of bedrijfskunde;

Ø  Je hebt tussen de 3 en 5 jaar ervaring als HR professional of intercedent;

Ø  Je bent woonachtig in de regio Utrecht;

Ø  Je beschikt over actuele kennis van HR processen en personeelsregelingen;

Ø  Ervaring met functieprofielen, personeelsadministratie is een pré, evenals kennis van personeelsinformatie systemen zoals Visma of Afas;

Ø  Je bent ondernemend, samenwerkingsgericht maar kan ook zelfstandig werken;

Ø  Je bent een netwerker, hebt oog voor klantrelaties en vindt het leuk om samen met ons team te bouwen aan de toekomst;

Ø  Je bent in het bezit van rijbewijs en auto.

Wat bieden wij

Ø  Een dienstverband van 32-40 uur per week;

Ø  Mogelijkheid tot een brede ontwikkeling op het vlak van HR dienstverlening en organisatieontwikkeling;

Ø  Leuke en afwisselende opdrachten waarin je zelfstandig opereert;

Ø  Een leuk team van ervaren en enthousiaste collega’s;

Ø  Een marktconform salaris gebaseerd op jouw opleiding en ervaring;

Ø  Een goede pensioenregeling

Interesse?
Is jouw interesse gewekt dan maken we graag kennis met je! Stuur je cv en motivatie naar solliciteren@aadadvies.nl. Wil je meer informatie over de functie, neem dan  contact op met Martine van den Berg, Partner AAD Advies, telefoonnummer: 06-11454465.

© 2021 Quiris. All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring