Effectief communiceren en Beïnvloeden

Communicatie is de sleutel tot de ander. Heb je het gevoel dat je meer kunt halen uit jouw gesprekken met klanten of collega’s? Of krijg je het gevoel dat je niet begrepen wordt? Tijdens deze training leer je een boodschap helder en overtuigend te verwoorden, de regie te nemen in je communicatie en wijze van beïnvloeden en om te gaan met weerstand.

Hoe geven we de training vorm?

De driedaagse training wordt samengesteld op basis van de wensen en leerdoelen van de deelnemers. Voorafgaand aan de training is er een workshop waarin we die doelen bespreken. Door te werken met casuïstiek uit de praktijk sluit de training naadloos aan op ieders werksituatie.

Download voor meer informatie onze factsheet.

Deze praktische training helpt je om jezelf te ontwikkelen op het gebied van communicatie, samenwerken en beïnvloeden. Neem de regie in gesprekken en word de baas over je eigen communicatie. Je krijgt handvatten die bij je passen en die je direct kunt toepassen in de praktijk.

Wil jij advies over de training?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Of meld je direct voor deze training aan.

Eerstvolgende training:

Workshop: 5 maart 2024
Dag 1: 12 maart 2024
Dag 2: 2 april 2024
Dag 3: 23 april 2024

 

Programma

N

3,5 dagen training

Start 2 keer per jaar en duurt ongeveer 3 maanden.

N

Kleine groepen

Een groep van ongeveer 10 deelnemers uit verschillende bedrijven.

N

Praktijkgericht

Met praktische tips en handvatten.

Contact of direct aanmelden

11 + 10 =

Bedrijf - Over ons

Quiris Adviesgroep is gevestigd in Ede, een gemeente die deel uitmaakt van de regio FoodValley. Quiris richt zich op organisaties in deze regio en werkt van oudsher ook voor organisaties in de rest van Nederland. Iedere organisatie die door én met zijn mensen een voorsprong wil nemen om succes en kracht voor morgen te realiseren, kan terecht bij Quiris.

Adres

Nieuwe Kazernelaan 2D41
6711 JC
Ede

Contact

© 2021 Quiris  |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring