Maatwerk Trainingen

Is er binnen de organisatie een groep mensen die je bepaalde vaardigheden wil leren? Of is er een team dat met elkaar een ontwikkelstap wil maken in het samenwerken of de communicatie? 

Hoe ziet maatwerk bij Quiris eruit?

Met een maatwerk training kun je precies het programma samenstellen waar de organisatie behoefte aan heeft. Deelnemers ontwikkelen specifieke vaardigheden, leren elkaar beter kennen, zetten stappen in effectiever samenwerken en het voeren van het goede gesprek. Het mooie van maatwerkprogamma’s is dat je als groep het programma kunt vormen en sturen tijdens de uitvoering. De trainer volgt de behoefte, zonder de leerpunten en dilemma’s uit de weg te gaan.

Factsheet downloaden

Modulair opgebouwde training

Op basis van de ontwikkelbehoefte bouwen we een programma van verschillende modules rondom vaardigheden. Met een praktische insteek en gericht op de situatie en casuïstiek van de eigen organsiatie. Onderlinge samenwerking en teambuilding kunnen onderdeel zijn van het programma.

Wil jij advies over Maatwerk Trainingen?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Eerstvolgende training
01-10-22

Programma

N

Modulaire opbouw

Een programma met meerdere modules van 1 a 2 dagen.

N

Kleine groepen

Een groep van ongeveer 8 deelnemers uit de eigen organisatie.

N

Zelfgekozen locatie

Of bij ons in Ede.

N

Gericht op organisatie

Eigen thematiek en teambuidling zijn mogelijk.

Contact of informatie

9 + 1 =

Bedrijf - Over ons

Quiris Adviesgroep is gevestigd in Ede, een gemeente die deel uitmaakt van de regio FoodValley. Quiris richt zich op organisaties in deze regio en werkt van oudsher ook voor organisaties in de rest van Nederland. Iedere organisatie die door én met zijn mensen een voorsprong wil nemen om succes en kracht voor morgen te realiseren, kan terecht bij Quiris.

Adres

Nieuwe Kazernelaan 2D41
6711 JC
Ede

Contact

© 2021 Quiris  |  Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring