Praktisch Leidinggeven

Geef jij, naast je eigen werk, dagelijks leiding aan een ploeg als bijvoorbeeld lijnchef, shiftleader, voorman of 1ste operator en wil je hele praktijkgerichte, direct toepasbare vaardigheden ontwikkelen op dat leidinggevende vlak? Quiris kan je daarbij helpen in de vorm van een 6-daagse leergang, speciaal opgezet voor leidinggevenden in een productieomgeving.
Het programma praktisch leidinggeven is afgestemd met input van deskundigen, van bedrijven als VION Food GroupFriesland Food,  NN Netherlands,TechtronCodi SuominenStenman Holland bv en General Electric

In de leergang komen de volgende onderwerpen aan bod:
•    Communicatieve vaardigheden en persoonlijke effectiviteit
•    Werken in een team en je rol in de organisatie
•    Leidinggeven aan uitvoerend personeel
•    Het organiseren van je eigen werk
•    Het voeren van gesprekken
•    Werkoverleg voeren en afsluiten van de leergang

De opleiding praktisch leidinggeven is toegespitst op de sector food en industrie en wordt gegeven in kleine groepen van in principe 8 deelnemers (maximaal 10), zodat optimaal aandacht besteed kan worden aan de individuele leervragen. We werken met actieve en praktijkgerichte werkvormen.
Door de praktijkopdrachten, terugkoppeling naar de werkplek, intake en evaluatie zorgen we voor een goede overdracht van het geleerde naar de praktijk!
Na afloop van de leergang wordt er een certificaat uitgereikt.

Bekijk wat onze deelnemers en hun leidinggevende vinden van de leergang

De leergang Praktisch leidinggeven start op 5 maart 2019

Klik voor meer informatie, data en het programma op het aanmeldingsformulier.

Naast de leergang Praktisch Leidinggeven bieden wij ook Middle Management aan. Deze opleiding is toegespitst op middle managers in food en industrie.