Time- en Energiemanagement

De training Time- en Energiemanagement is een training van drie dagdelen verdeeld over 3 maanden.
De training wordt vooraf gegaan door een workshop waarin de kennismaking met de andere deelnemers alvast plaatsvindt en je je eigen leerdoelen scherp maakt. We kijken met je naar het proces van leren. Hoe formuleer je goede leerdoelen, hoe zorg je ervoor dat je ook echt in de praktijk gaat oefenen en hoe organiseer je je eigen feedback op je leerstappen? We leveren je hiervoor handvatten, zodat je gefocust in de training dat wat je leert direct kan gaan toepassen en er echt mee aan de slag gaat.

Tijdgebrek kan komen door:

  1. Structurele arbeidsdruk van buiten
  2. Een onhandige tijdhantering of regievoering door jezelf

Wij gaan het hier met name hebben over de 2e factor; stressoren van buiten, zoals te veel werk, te weinig eigen verantwoordelijkheid, onduidelijke functieomschrijvingen of een tekort aan ondersteuning zijn echter wel degelijk van belang. Ze herkennen, bespreekbaar maken en aanpakken, voor zover dat kan, zal je (werk)leven een stuk plezieriger maken.

Je eigen tijdhantering heb je evenwel zélf in de hand, tenminste als je jezélf enigszins in de hand hebt. Belangrijk uitgangspunt is dan ook dat timemanagement ook zelfmanagement is. En dit gaat zowel om het regievoeren over je tijd tijdens je werk én om het regievoeren over je werk-privé balans.

In deze training gaan we op zoek naar inzicht in jouw manier van omgaan met je tijd. Aan de hand van een aantal vragenlijsten ontstaat een beeld van effectiviteit, efficiency, mogelijke tijdverslinders en bijbehorende oorzaken. Dit inzicht helpt om te bepalen waar voor jou kansen liggen voor effectiever timemanagement. Ook zullen we kijken naar doelen en keuzes die je maakt en die richting geven aan je timemanagement.
Om in balans te zijn voor de dingen die jij echt wilt doen, is het belangrijk dat je regie voert over je tijd én regie voert over je energie. Want alleen als je ervoor zorgt dat de energie die je geeft ook weer voldoende opgeladen kan worden, raak je niet uitgeput.
Wil jij ook in 7 stappen naar meer grip op je tijd? Meld je aan via het aanmeldingsformulier.

 

Kosten:
€ 895,00 exclusief BTW en arrangementskosten.

Aanmelden:
Aanmelden is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de training.
Je meldt je aan door het aanmeldingsformulier per e-mail te versturen naar info@quiris.nl of per fax te sturen naar 0318-505607. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging per e-mail.
De factuur wordt naar het opgegeven factuuradres verzonden. Wij verzoeken je het bedrag uiterlijk 10 dagen voor aanvang van de training over te maken.
Op al onze open trainingen zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze zijn vermeld op het aanmeldingsformulier.

Locatie:
De trainingen worden gegeven bij Quiris Adviesgroep bv te Veenendaal.

Wil je meer weten over de open trainingen die wij bieden, kijk dan hier voor meer informatie.