Leergang Middle Management

Zijn ook in uw organisatie de middle managers de spil van de organisatie? Vindt u ook dat het functioneren van die chef of voorman cruciaal is in het behalen van resultaten en het in de praktijk brengen van de kernwaarden van uw organisatie?  Het programma is afgestemd met input van deskundigen, van bedrijven als VION Food GroupFriesland Food,  NN Netherlands,TechtronCodi SuominenStenman Holland bv en General Electric

In de leergang middle management komen in 8 bijeenkomsten aspecten als communicatie, gesprekstechnieken, leidinggeven, timemanagement, bedrijfsprocessen en resultaatgericht werken, presenteren en rapporteren aan de orde. De leergang is toegespitst op middle managers in food en industrie en wordt gegeven in kleine groepen van in principe 8 deelnemers (maximaal 10), zodat optimaal aandacht besteed kan worden aan de individuele leervragen. We werken met actieve en praktijkgerichte werkvormen.
Door de praktijkopdrachten, terugkoppeling naar de werkplek, intake en evaluatie zorgen we voor een goede overdracht van het geleerde naar de praktijk! Quiris is Cedeo erkend voor coaching en maatwerkopleidingen.

De eerstvolgende leergang Middle Management start op 21 maart 2019

Klik voor meer informatie, data en het programma op het aanmeldingsformulier. Naast de leergang Middle Management bieden wij ook een leergang Praktisch Leidinggeven aan, speciaal opgezet voor leidinggevenden in food en industrie.

Hieronder een greep uit de reacties van de deelnemers:

“Een heldere, praktijkgerichte training die je verder brengt in je persoonlijke ontwikkeling. Niet teveel theorie, maar duidelijke handvatten die je in je dagelijkse werkzaamheden prima kunt toepassen. Een absolute aanrader!”
Marcel Werkman, VION Scherpenzeel

“De training Middle management leert je ook jezelf beter kennen.”
Noël van den Dungen, Encebe Vleeswaren

“Het geleerde van deze cursus is allemaal toepasbaar in de praktijk. De uitleg is voor iedereen duidelijk en er wordt de tijd voor je genomen.
Ook leer je veel over jezelf en wat je allemaal zelf kan bereiken.
Als leidinggevende zou je deze cursus moeten volgen; je wordt daar een betere leidinggevende van”.
Alex Coeleveld, Vitelco