Inspirerend coachen voor P&O-ers

Heb je een HR-functie of ben je leidinggevende en heb je belangstelling voor inspirerend coachen maar nog niet per se de tools of ervaring in handen om daar vorm aan te geven? Of wil je kijken of het iets voor je is? Dan is deze training iets voor jou! In een driedaagse komen de topics van coaching voorbij, krijg je handvatten en methodieken aangereikt en krijgt coaching voor jou beeld en structuur: “Inspirerend coachen”

Inhoud:
– de rol van coach
– opfrissen van benodigde communicatievaardigheden
– het scherp stellen van een coachingsvraag
– coachingstools
– structuur van een coachingstraject
– het voeren van een coachingsgesprek
– pettenprobleem en belangenverstrengeling, hoe ga je daarmee om?

inspirerend coachen

Werkwijze:
Zoals je van ons gewend bent wisselen korte inleidingen/informatie, discussie en zelf ervaren en doen elkaar af. Deze interactieve manier van trainen biedt je ruimschoots de gelegenheid te oefenen met nieuwe theorieën en vaardigheden, waar nodig met behulp va de inzet van professionele acteurs. De oefeningen concentreren zich op werkgerelateerde coachingsvragen en je kunt je eigen casuïstiek desgewenst inbrengen.
Conclusie van de deelnemers van augustus: “De cursus is intensief, maar zeer inspirerend en leerzaam.” “Ik ken sommige deelnemers na 3 dagen al beter dan sommige van mijn eigen collega’s” zegt een van de P&O-ers na afloop.
Na drie dagen gaan de P&O-ers dan ook naar huis met niet alleen handvatten voor het coachen van medewerkers, maar ook voor de invulling van hun eigen werk. “Ik kwam eigenlijk ook om gewoon een leuke tijd te hebben”, lacht een personeelsfunctionaris na afloop; “ik heb veel meer geleerd dan verwacht, maar ook die leuke tijd is zeker gelukt!”
Gemiddeld beoordelen zij de cursus met een 9!

Data en tijd:
Deze 3-daagse training vindt plaats in 2019, de data volgt zo spoedig.

Locatie:
Quiris Adviesgroep te Veenendaal

Kosten:
€ 1.150,00 p.p. exclusief BTW en arrangementskosten à € 39.95 per deelnemer per dag, exclusief
een (kalender)jaar portaltoegang à € 45.00

Aanmelden kan door het invullen van het aanmeldingsformulier.
U meldt zich aan door het aanmeldingsformulier per e-mail te versturen naar info@quiris.nl of per fax te sturen naar 0318-505607. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail.
De factuur wordt naar het door u opgegeven factuuradres verzonden. Wij verzoeken u het bedrag uiterlijk 10 dagen voor aanvang van de training over te maken.
Op al onze open trainingen zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze zijn vermeld op het aanmeldingsformulier.