Open trainingen

Krachtig communiceren

Inspirerend coachen 

Middle Management

Praktisch Leidinggeven

Open trainingen voor uw bedrijf?

Wilt u als bedrijf één of een klein aantal  personen laten deelnemen aan een training? Of heeft u een (nieuwe) medewerker die snel moet  beschikken over speciale vaardigheden? Of wilt u buiten het bedrijf een zelf een training volgen? Dan bieden onze open trainingen uitkomst! We trainen altijd in kleine groepen zodat we persoonlijke aandacht hebben voor alle deelnemers.

Ons trainingsprogramma bestaat uit de volgende open trainingen:

 • Training Krachtig Communiceren
  Wil je meer uit je gesprekken halen met collega’s, klanten of medewerkers? Heb je te vaak het gevoel dat je niet begrepen wordt door de ander of dat de ander ja zegt en nee doet? Merk je dat anderen niet warm lopen voor jouw plannen en je veel tegenspreken of lastig gedrag vertonen?
  Wil je graag meer tevreden zijn over zichtbaar resultaat van je gesprekken en graag met meer effect anderen met je meekrijgen? Kortom: wil je de regie? In de driedaagse training Krachtig communiceren gaan we aan de slag met beperkte theorie en veel oefenen.
  Lees hier meer en schrijf je in…\

 

 • Inspirerend coachen voor P&O-ers

Heb je een HR-functie of ben je leidinggevende en heb je belangstelling voor coaching maar nog niet per se de tools of ervaring in handen om daar vorm aan te geven? Of wil je kijken of het iets voor je is? Dan is deze training iets voor jou! In een driedaagse komen de topics van coaching voorbij, krijg je handvatten en methodieken aangereikt en krijgt coaching voor jou beeld en structuur.
Lees meer en schrijf je in…

Open trainingen

 • Leergang Middle Management
  Is ook bij u het middenkader de spil van de organisatie? Wordt ook bij u daar het meest gevraagd van doorvertaling van beleid naar de vloer en kan dat ”scherper”? In samenwerking met opdrachtgevers uit Food en Industrie ontwikkelden wij een maatwerkleergang middle management speciaal voor deze branche. In deze leergang voor het middenkader van Food en Industrie besteden we aandacht aan vaardigheden op het gebied van leidinggeven, timemanagement, communicatie, werkoverleg etc. Deelnemers zijn vooral enthousiast over de direct in hun werk toepasbare ervaringen en de persoonlijke feedback die ze tijdens de training opdoen. De leergang start regelmatig en sluit af met een diploma.
  Leer hier meer en schrijf je in….
 • Leergang Praktisch Leidinggeven
  Heeft ook bij u het dagdagelijkse leidinggeven van het eerste leidinggevend niveau in uw organisatie veel invloed op de productiviteit? En is hier nog wat te winnen? De leergang praktisch leidinggeven is eveneens samen met het werkveld ontwikkeld en is bestemd voor de eerste laag leidinggevenden in een productieorganisatie, bijvoorbeeld lijnchefs. Aan de orde komen praktische vaardigheden voor het leidinggeven van alledag rondom communicatie, aanspreken en afspreken etc. Deelnemers zijn blij met de concrete handvatten die ze krijgen om het morgen beter te doen! De leergang start regelmatig en deelnemers krijgen een certificaat van deelname.
  Lees hier meer en schrijf je in.