Over ons Quiris

Open Training

Wilt u als bedrijf één of een klein aantal  personen laten deelnemen aan een training? Of heeft u een (nieuwe) medewerker die snel moet  beschikken over speciale vaardigheden? Of wilt u buiten het bedrijf een zelf een training volgen? Dan bieden onze open trainingen uitkomst! We trainen altijd in kleine groepen zodat we persoonlijke aandacht hebben voor alle deelnemers.

Over ons Quiris

Krachtig Communiceren

Wil jij krachtig communiceren? Wil je meer uit je gesprekken halen met collega’s, klanten of medewerkers? Heb je te vaak het gevoel dat je niet begrepen wordt door de ander of dat de ander ja zegt en nee doet? Merk je dat anderen niet warm lopen voor jouw plannen en je veel tegenspreken of lastig gedrag vertonen?
Wil je graag meer tevreden zijn over zichtbaar resultaat van je gesprekken en graag met meer effect anderen met je meekrijgen? Kortom: wil je de regie?

Bekijken
Over ons Quiris

Inspirerend Coachen

Heb je een HR-functie of ben je leidinggevende en heb je belangstelling voor inspirerend coachen maar nog niet per se de tools of ervaring in handen om daar vorm aan te geven? Of wil je kijken of het iets voor je is? Dan is deze training iets voor jou! In een driedaagse komen de topics van coaching voorbij, krijg je handvatten en methodieken aangereikt en krijgt coaching voor jou beeld en structuur: “Inspirerend coachen”

Bekijken
Over ons Quiris

Leergang Middle Management

Zijn ook in uw organisatie de middle managers de spil van de organisatie? Vindt u ook dat het functioneren van die chef of voorman cruciaal is in het behalen van resultaten en het in de praktijk brengen van de kernwaarden van uw organisatie?  Het programma is afgestemd met input van deskundigen, van bedrijven als VION Food Group, Friesland Food,  NN Netherlands,Techtron, Codi Suominen, Stenman Holland bv en General Electric

Bekijken
Over ons Quiris

Leergang Praktisch Leidinggeven

Geef jij, naast je eigen werk, dagelijks leiding aan een ploeg als bijvoorbeeld lijnchef, shiftleader, voorman of 1ste operator en wil je hele praktijkgerichte, direct toepasbare vaardigheden ontwikkelen op dat leidinggevende vlak? Quiris kan je daarbij helpen in de vorm van een 6-daagse leergang, speciaal opgezet voor leidinggevenden in een productieomgeving.

Bekijken

Hulp nodig bij het vinden van de juiste training?

© 2022 Quiris. All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring