TMA

Wat is TMA?tma

TMA is Talentmanagement en assessment of ook wel TMA genoemd

Een organisatie streeft naar gemotiveerde en productieve medewerkers. Talent management zorgt dat binnen een organisatie dat de aanleg, ambities en kwaliteiten van personen geïdentificeerd. en worden ontwikkeld.  Hierbij kan een functie worden gezocht waarbij dat talent goed tot zijn recht komt en welke de organisatie beter helpt presteren.

De talentenanalyse objectieve methode om het natuurlijke gedragsprofiel van een persoon uitgelicht te krijgen. De methode geeft de personen op een effectieve manier zicht op hun persoonlijke talenten en persoonlijke voorkeuren.

Jouw natuurlijke talenten

Het profiel van de TMA komt tot stand door een analyse van je natuurlijke gedrag, jouw natuurlijke talenten.  Door een overzicht te krijgen op je natuurlijke talenten, kun je beter voorspellen in welke werkomgeving je het best tot je recht komt. Ook kun je kijken of je je in de juiste bedrijfscultuur, branche bevind. Misschien is het bedrijf wel te groot of te klein voor je. Allemaal aspecten die jouw prestaties duidelijk naar voren brengen.

Binnen Quiris werken we met de TMA talentenscan en de TMA 360 graden feedback.

Voor meer informatie over de TMA kunt u contact opnemen met ons.