Profile Dynamics

Wat is Profile Dynamics?

Profile Dynamics typeert mensen in zeven kleuren die elk staan voor herkenbare eigenschappen, denkwijzen en gedrag. Het unieke van de Profile Dynamics® instrumenten is dat zij drijfveren en waarden nauwkeurig en objectief meten, én praktische handvatten bieden voor ontwikkeling en groei.

De instrumenten zijn dynamisch en laten zien hoe drijfveren en gedrag zich ontwikkelen in relatie tot de omgeving. Je wordt dus niet in een ‘hokje’ geplaatst en er zijn geen ‘goede’ of ‘foute’ profielen. Elk waardensysteem kent zijn kwaliteiten, maar ook valkuilen. Jouw profiel bied je meer inzicht in jouw omgang met anderen en geeft een beeld van de functie of loopbaan die het best bij jouw persoonlijkheid past.

Ieder mens is uniek en het is de combinatie van drijfveren die jouw persoonlijkheid tekent.

Profile DynamicsZinvol aan de slag met drijfveren

Verandering begint met inzicht. Wij bieden de tools. Onze instrumenten zijn inzetbaar voor individuen, teams en organisaties. Je kunt op vele terreinen werken met drijfveren. Zowel op het vlak van personal coaching, als ook HR-strategie en organisatieadvies.

Hoe werkt het?

Om onze instrumenten in praktijk te kunnen toepassen, werken wij met gecertificeerde consultants. Afhankelijk van jouw vraag, wordt gekozen voor een instrument/een selectie van instrumenten. Onze consultants helpen je bij de vertaling van de uitkomsten naar de praktijk. Zo ga je zinvol en praktisch aan de slag met drijfveren!