Office & ondersteuning

“Wij vinden het ieder voor zich prettig dat we ons steentje bijdragen aan het soepel reilen en zeilen binnen Quiris. We bieden formele diensten, waar we informeel mee willen omgaan. Vriendelijk en attent, maar steeds professioneel. We zijn allemaal een eigen schakel van dezelfde ketting; samen vormen we een hecht, goed functionerend team. Men moet zich welkom voelen bij Quiris.”

 

Mathilde Buist (Office)

“Nieuwsgierig, betrokken en praktisch; dat krijg ik vaak te horen. Ik vind het belangrijk dat de dingen goed geregeld zijn; dat is ook mijn rol bij Quiris.  Ik beheer de telefoon, mail en agenda’s en beantwoord vragen zodat iedereen snel en adequaat antwoord heeft. Verder ben ik gastvrouw op ons kantoor en verzorg de praktische gang van zaken rondom assessments, afspraken en trainingen. Ik vind het fijn om te horen dat mensen goed geholpen zijn en zich welkom hebben gevoeld bij ons. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij!”

 

 

Anita van de Lagemaat

 

Anita van de Lagemaat (Financieel Management Assistent)
“Cijfers zijn mijn passie. Het geeft me een goed gevoel om overzichtelijke stuurinformatie en zorgvuldige analyses op te stellen, zodat de directie een duidelijk financieel plaatje heeft bij de keuzes die ze moet maken. Ik zorg ervoor dat alles op financieel gebied soepel verloopt en onderhoud graag een goed contact met onze debiteuren en crediteuren. Daarin en ook in het verzorgen van personele zaken voor mijn collega’s zit voor mij toegevoegde waarde.”

 

 

 

 

Marijke Schouwstra (Telemarketing)

Onze telemarketing wordt in nauwe en plezierige samenwerking verzorgd door Marijke
van Commforce Business Services.