Marin Kramer-Kemps

Marin Kramer-Kemps

“Werken voor en met Quiris staat voor mij gelijk aan professioneel advies en maatwerk. Precies datgene doen wat nodig is om de klantvraag te kunnen beantwoorden.

Wat ik belangrijk vind is dat mensen gezien worden en aandacht krijgen. Ik ben ervan overtuigd dat mensen het verschil maken in een organisatie. Daarom is het voor mij vanzelfsprekend dat ze blijvend bezig zijn met hoe ze in hun werk optimaal kunnen functioneren. Als assessmentpsycholoog vind ik het een uitdaging om een goede match te maken tussen persoon en organisatie. Zeker als ik mensen inzicht kan verschaffen in hun eigen gedrag, wat ook om de hoek komt kijken bij het trainen.

Als trainer houd ik van de groepsdynamiek en het effect dat mensen op elkaar hebben. Ik ben een scherp observator en durf stevige feedback te geven, maar wel op een prettige manier. ‘Liefdevol confronteren’ is de Quiris-term daarvoor. Om dat te kunnen doen moet je in staat zijn een sfeer te creëren waarin mensen openstaan voor elkaar en zich kwetsbaar durven op te stellen, daar ligt mijn kracht.
Mijn vaardigheden als assessmentpsycholoog kan ik goed inzetten bij trainingen en vice versa. Na een werkdag ga ik blij naar huis als mensen stappen hebben gezet. Zelfs kleine stapjes leiden vaak al tot veel meer energie.”