Marin Kramer-Kemps

Marin Kramer-Kemps“Mensen maken het verschil in een organisatie. Daarom is het voor mij vanzelfsprekend dat ze blijvend bezig zijn met hoe ze in hun werk optimaal kunnen functioneren. Als assessmentpsycholoog vind ik het een uitdaging om een goede match te maken tussen persoon en organisatie. Zeker als ik mensen inzicht kan verschaffen in hun eigen gedrag, wat ook om de hoek komt kijken bij het trainen.

Als trainer houd ik van de groepsdynamiek en het effect dat mensen op elkaar hebben. Ik ben een scherp observator en durf stevige feedback te geven, maar wel op een prettige manier. ‘Liefdevol confronteren’ noemen we dat bij Quiris. Daarvoor moet je in staat zijn een sfeer te creëren waarin mensen openstaan voor elkaar en zich kwetsbaar durven op te stellen.
Mijn vaardigheden als assessmentpsycholoog kan ik goed inzetten bij trainingen en vice versa. Na een werkdag ga ik blij naar huis als mensen stappen hebben gezet. Zelfs kleine stapjes leiden soms tot veel meer energie.

Bij Quiris ben ik omringd door inspirerende mensen, die mij vanuit andere invalshoeken regelmatig nieuwe inzichten geven. Sporten geeft mijn hoofd de broodnodige rust. Daarna kunnen zaken zomaar ineens op hun plaats vallen.”