Onze professionals

iris hendrikxIris Hendrickx, directeur: “Ertoe doen is mijn belangrijkste drijfveer. Ik geniet als ik kan pleasen en teasen, zowel privé als in zakelijke context. Ik vind het belangrijk om iets te betekenen voor anderen, om mensen te prikkelen in beweging te komen of de zaak eens van een andere kant te bekijken.”

Meer weten over Iris

 

Office & Ondersteuning: “Wij vinden het ieder voor zich prettig dat we ons steentje bijdragen aan het soepel reilen en zeilen binnen Quiris. We bieden formele diensten, waar we informeel mee willen omgaan. Vriendelijk en attent, maar steeds professioneel. We zijn allemaal een eigen schakel van dezelfde ketting; samen vormen we een hecht, goed functionerend team. Men moet zich welkom voelen bij Quiris.”

Meer weten over Office & Ondersteuning

 

Ignanke Verbakelassessmentpsycholoog/coach/trainer: “Als assessmentpsycholoog ben ik een spiegeloog voor de mens in een organisatie. Drijfveren als potentieel voor ontwikkeling is wat mij boeit in mensen. Vanuit dit perspectief kan ik met oprechte nieuwsgierigheid en kennis verder kijken dan alleen het gedrag.”

Meer weten over Ignanke

 

Ineke Winters, coach/trainer: “Het geeft mij energie om mensen te ondersteunen bij hun ontwikkeling. Waar liggen hun kracht en kwaliteiten? Samen ontdekken wat wel en wat niet werkt. Daarbij probeer ik zo waardevrij mogelijk vragen te stellen. Wat levert het op door dingen anders te doen?”

Meer weten over Ineke


Monique Grift, assessmentpsycholoog:
 “Al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de gedachten, beweegredenen en gedragingen van de mens. De keuze voor de studie Arbeids- en Organisatiepsychologie was dan ook snel gemaakt. Wat zijn ontwikkelingspunten voor de werknemer? Welke sterke competenties komen naar voren? Wat motiveert een werknemer in zijn/haar werk? Dit zijn voorbeelden van vragen waar ik me graag op stort.”

Meer weten over Monique

 

Monique Kuin, assessmentpsycholoog/coach/trainer: “Ik kom uit een ondernemersgezin. Werken is me met de paplepel ingegoten. Na verkenningsjaren in mode, toerisme en communicatiewetenschappen heb ik vol overtuiging gekozen voor arbeids- en organisatiepsychologie. De beweegredenen en keuzes van mensen boeien mij. Daarbij ben ik bijzonder geïnteresseerd in de mens als onderdeel van een werkorganisatie.”

Meer weten over Monique

 

Annemarie Groenendaal, assessmentpsycholoog/coach: “Mensen zijn onmisbare schakels in een organisatie. Door ze van de juiste middelen te voorzien, groeien zijzelf, maar ook de organisatie waarin ze werken. Het is mijn overtuiging dat een goede analyse of goed (zelf)onderzoek hierbij helpt en ik vind het mooi om daaraan een bijdrage te leveren.”

Meer weten over Annemarie

 

Marin Kramer-Kemps, assessmentpsycholoog/trainer: “Mensen maken het verschil in een organisatie. Daarom is het voor mij vanzelfsprekend dat ze blijvend bezig zijn met hoe ze in hun werk optimaal kunnen functioneren. Als assessmentpsycholoog vind ik het een uitdaging om een goede match te maken tussen persoon en organisatie.”

Meer weten over Marin

 

Rex Franzen, assessmentpsycholoog: “Als ik aan werken voor en met Quiris denk, dan associeer ik dat in de eerste plaats met de menselijke maat, professionaliteit en afspraak is afspraak. Bij Quiris leveren we als consultants maatwerk aan een heel breed scala van opdrachtgevers waar we putten uit de ervaringen van de diversiteit aan senior assessment psychologen bij Quiris.”

Meer weten over Rex

 

Annette Mol: “Als A&O psycholoog geeft het mij voldoening als ik zie dat mensen en organisaties op een vooral plezierige wijze zoveel mogelijk uit zichzelf en elkaar halen en zo samen beter worden.”

Meer weten over Annette

 

Heleen Kuiper, assessmentpsycholoog: “Het ontwikkelen van mensen vormt een belangrijke drijfveer voor mij. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij, door zowel opdrachtgevers als medewerkers inzicht te geven in kwaliteiten en ontwikkelruimte, richting te geven en ook daadwerkelijk te ondersteunen om de gewenste ontwikkeling door te kunnen maken.”

Meer weten over Heleen

 

Shanti Koenen, trainingsactrice: “ In mijn werk als trainingsactrice heb ik mijn passie voor het spelen van gedrag gecombineerd met mijn verlangen om mensen te helpen in hun verdere ontwikkeling. Hierbij combineer ik 20 jaar ervaring als trainingsacteur met diverse opleidingen op het gebied van acteren, trainen, coachen, en communicatie.”

Meer weten over Shanti