Over ons Quiris

Talent zoekt functie

‘Mijn talenten? Ik ga het op mijn werk toch niet hebben over hoe goed ik gitaar kan spelen. Of dat ik een hele precieze penningmeester ben bij de voetbalvereniging. Ik vind het überhaupt ongemakkelijk om te praten over waar ik goed in ben.’

Klik hier voor de blog
Over ons Quiris

Ga lekker zelf in je kracht staan!

Ga lekker zelf in je kracht staan!”, een vermakelijke uitspraak van Japke-d. Bouma. Zij weet het kantoor- en bedrijfsleven altijd heerlijk nuchter en met humor te observeren en te beschrijven. Elke periode kent zo zijn eigen ‘mode-termen’ en trends. Soms oude wijn in nieuwe zakken, soms innovatief andere benaderingen. Hoe dan ook, een andere beschrijving, benadering, perspectief kan toch fris licht op een bepaald thema laten schijnen.

Lees verder
Over ons Quiris

Assessment anno 2019, hoe ziet dat eruit?

Is het nog gebruikelijk om een assessment in te zetten en hoe geef je dit vorm? In deze blog legt Quiris uit hoe een assessment er vandaag de dag uitziet en waarom het een hoop kosten kan besparen.

Klik hier voor de blog
Over ons Quiris

Cecile aan het woord

Wist je dat wanneer je een beoordeling of feedback geeft het eigenlijk meer over jezelf zegt dan de ander? In deze blog legt Cecile uit hoe dat kan!

Lees hier de blog

© 2022 Quiris. All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring