Wat vinden zij… onze deelnemers

Loes Willekens, DB Schenker Logistics Nederland
“Ik heb de afgelopen twee jaren samen met collega’s een trainingstraject mogen doorlopen bij Quiris onder begeleiding van Iris en Annemarie. In groepsverband zijn de onderdelen communicatiestructuur, timemanagement, commerciële vaardigheden, gesprekstechnieken en conflicthantering, verandermanagement, assertiviteit, presentatietechnieken, leidinggeven en management aan bod gekomen. Stuk voor stuk zeer leuke en nuttige trainingen waarvan ik in praktijk zeer regelmatig gebruik maak”.

“De training én trainsters laten zich niet gemakkelijk omschrijven, maar ik durf het aan om het proberen in steekwoorden:
Persoonlijk, Diepgaand, Verrassend, Deskundig, Praktisch, Tot de kern, Confronterend, En… Gezellig!

Iris en Annemarie, bedankt voor de afgelopen twee jaar!”

Jan Blonk DB Schenker Logistics Nederland
“Ik wil jullie bedanken voor de voor mij vernieuwende manier van leren waarbij leren en ervaren hand in hand gaan.
Het was af en toe confronterend & moeilijk maar het heeft voor mij wel voor een enorme verbreding en andere kijk op zaken gezorgd.
Daar ben ik dankbaar voor omdat dit mij nu al helpt in mijn verdere ontwikkeling.”

Helga v.d. Voort, VION Helmond
In het begin van de opleiding heb ik opgeschreven wat ik van mezelf als manager verwacht. Daarin is niets veranderd. In de uitvoering wel. Leidinggeven is het positief beïnvloeden van de mensen om je heen, om het gewenste resultaat te halen. Alles wat ik geleerd heb bij Quiris, heb ik in kleine stappen geleerd toe te passen. Voorheen dacht ik na, over het te behalen resultaat. Nu stop ik mijn energie in het zoeken naar een manier, om mijn omgeving te beïnvloeden, om dit resultaat te behalen. Een resultaat behaal je nooit alleen. Het beste resultaat behaal je wanneer mensen samenwerken. In een omgeving waar begrip is voor elkaar, wordt er samengewerkt. Wat ik nu besef is dat één ieder handelt naar zijn/haar omgeving. Ik ben maar klein deel van de omgeving van die ander. Maar met de juiste omgang en communicatie, kan ik de ander begrijpen en zij mij, zodat ik net dat kleine positieve verschil kan maken. Ik zie mensen groeien en dat geeft me een geweldig gevoel.
Het geeft me het gevoel dat ik de stap maak van motiveren naar inspireren. Dat heb ik geleerd bij Quiris!”

Johnny Reuvers, Avans Hogeschool
“De cursus ‘De kunst van het (ver)leiden’ was erg dynamisch en werd inspirerend en duidelijk gebracht.”

Arjan van Helvoirt, VION Schijndel

“Quiris zet mensen in beweging en maakt ze beter!”

Herwin Lagerweij, Grootendorst Banket
“Ik vond de leergang Middle Management echt heel leerzaam, het is een goede opleiding waarbij de theorie ook dichtbij de dagelijks praktijk staat waardoor veel onderwerpen meteen toepasbaar zijn. Het heeft mij echt versterkt in mijn persoonlijke ontwikkeling.”

Cindy Stuijk, VION Tilburg
“Erg leerzaam, veel van opgestoken. Leuke groep (heel divers: van K&M coördinator, voorman, F&A tot HR manager)”

Tom van Gessel, Reed Business
“Leuke leerzame training waarbij theorie en praktijk (oefenen met acteurs) goed afgewisseld worden.
Voor mij was het bij sommige zaken net het duwtje in de rug dat ik nodig had om zaken anders te gaan doen.
Een aanrader dus!”

Een enthousiaste assessmentkandidaat
“Intussen ben ik, mede op grond van de assessmentuitslag, te licht bevonden voor de door mij geambieerde functie. Vervolgens ben ik aan het solliciteren geslagen: mede door de assessmentresultaten heb ik bij een aantal gesprekken tot de laatste ronde meegedraaid! Binnenkort ga ik aan de slag in een nieuwe functie bij een andere organisatie. Ik ben natuurlijk zeer tevreden dat dit zo heeft uitgepakt, al was dat niet mijn inzet en verwachting tijdens het assessment zelf. Hartelijk dank!” J.W. van Essen