(Online) Assessment

Een assessment geeft inzicht in ‘het kunnen’ van een medewerker, gerelateerd aan ‘het gewenste kunnen’ vanuit een organisatie. De medewerker wordt als het ware langs de meetlat van de organisatie gelegd.

Ben je op zoek naar een nieuwe collega? Of wil je in kaart brengen wat de talenten of ontwikkelmogelijkheden van je medewerkers zijn?

Nu we ons 1,5 meter kantoor hebben ingericht en voldoen aan alle maatregelen zijn assessments op kantoor weer mogelijk.

Informatie aanvragen Factsheet downloaden

Wij werken o.a. voor:

Waarom een online assessment van Quiris

Eigen psychologen in dienst

Volledig op afstand

Korte doorlooptijd

Hoe ziet een online assessment bij Quiris eruit?

Quiris voert assessments uit die naadloos aansluiten bij jouw organisatie. Daarom bepalen we eerst het doel van het assessment. Gaat het om een selectie-assessment voor toekomstig personeel? Of om een ontwikkel- assessment waarin je meer zicht wil krijgen op ontwikkelpunten, kwaliteiten of valkuilen? Het is ook mogelijk om het potentieel van een medewerker in kaart te brengen. We bespreken de functie, het niveau en de competenties waar het om draait en bepalen in overleg hoe het assessment er uiteindelijk uitziet.

Bij een online assessment is de uitvoering volledig op afstand. Kandidaat en assessmentpsycholoog werken beiden vanuit hun eigen werkplek in een gedeelde online omgeving. Persoonlijke aandacht speelt een grote rol bij Quiris: middels een videoverbinding is er gedurende het assessment direct contact mogelijk.

Onderdelen van een online assessment

–  Capaciteitentest: Met de informatie uit de intelligentietesten analyseren we het verbale, cijfermatige en/of conceptuele denkvermogen van de kandidaat.
–  Persoonlijkheidsvragenlijst: deze vragenlijst geeft ons een beeld van de werk- en denkstijl, gedrevenheid, emoties en manier waarop kandidaat relaties legt met anderen.
–  Praktijksimulaties: we bootsen via een live videoverbinding relevante, praktijkgerichte werksituaties na om zicht te krijgen op daadwerkelijk vertoond gedrag.
–  Gesprekken met de assessmentpsycholoog via de video verbinding.

Praktische informatie

– Het assessment vindt online plaats: de kandidaat moet in bezit zijn van een laptop/computer met camera en microfoon. Tevens is een goede, stabiele internetverbinding van belang.
–  Voor de praktijksimulaties en het interview maken wij gebruik van Microsoft Teams.
–  Voor een prijsopgave kan je contact opnemen via info@quiris.nl of 0318-551418.

Informatie aanvragen Factsheet downloaden

© 2020 Quiris. All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring