Monique Kuin

monique-2016“Ik kom uit een ondernemersgezin. Werken is me met de paplepel ingegoten. Na verkenningsjaren in mode, toerisme en communicatiewetenschappen heb ik vol overtuiging gekozen voor arbeids- en organisatiepsychologie. De beweegredenen en keuzes van mensen boeien mij. Daarbij ben ik bijzonder geïnteresseerd in de mens als onderdeel van een werkorganisatie.
Ik put plezier uit het in beweging zetten van mensen. Met oog voor wat er leeft werk ik toe naar de kern van de zaak en help ik mensen en groepen bij het realiseren van concrete doelen. Door te spiegelen, uit te dagen, te versterken en te inspireren. Vanuit een nieuwsgierige en professionele blik en met geloof in de kracht en de eigen wijsheid van de mens. En altijd met een dosis lichtheid en speelsheid, want gedragsverandering vergt immers moed, maar zeker ook fun, doorzettingsvermogen en praktische stappen. Daarbij combineer ik nuchterheid met gevoel voor mensen en processen en werk ik graag aan de hand van een concreet plan.
Fitheid en beweging zijn letterlijk en figuurlijk in mijn leven: voorheen in moderne dans, tegenwoordig in hardlopen. Dat houdt mijn hoofd fris en mijn lijf fit.
Verder houd ik van afwisseling en word ik graag uitgedaagd door nieuwe impulsen en invalshoeken.”