Janne van Roy

“De rode draad in mijn loopbaan is mensen ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling. Jarenlang had ik diverse HR-functies bij de politie. Tussendoor maakte ik een uitstapje als zzp’er bij een adviesbureau voor training en coaching tijdens cultuurverandertrajecten (leiderschap en communicatie). Toen al is gebleken hoezeer ik het waardeer om in een team te werken. Ik floreer met collega’s om me heen, houd van sparren om elkaar naar een hoger niveau te tillen.

Werk is een behoorlijk bepalend deel van iemands leven. Dat gaat veel verder dan geld verdienen, heeft misschien nog wel meer te maken met je waarde in de maatschappij en met zingeving.

Het mooiste van mijn beroep is de afwisseling: het trainen van groepen en het coachen van individuen. Als je mensen tijd, ruimte, veiligheid en vertrouwen geeft, ontstaat er altijd groei. Het is machtig om medewerkers in dit proces te ondersteunen, ze gelukkiger te maken in wat ze willen of moeten.

Ik geloof in ieders talent en ben er goed in om naar boven te halen wat nodig is, op een stevige basis van vertrouwen. Daarbij ga ik vindingrijk te werk en sla ik graag spijkers met koppen.

Fysieke beweging is een prima tool voor verandering en daardoor ook mentaal in beweging te komen. Voor mij kan dat tuinieren zijn of wandelen. Ook geniet ik van abstracte schilderkunst met veel kleur. Heeft vast te maken met mijn eigen kleurrijke karakter. En het mooie is: je hebt álle kleuren nodig, op een palet en in een team. Dat maakt het juist sprankelend.”

Iris Hendrickx, Annemarie Couwenberg, Ineke WintersAnnemarie Groenendaal, Marin Kramer-Kemps, Monique Kuin, Petra Derkx, Office