Fit your Future

Quiris Adviesgroep ontwikkelt je medewerkers én je organisatie onder het motto:

Fit your Future

Dat betekent dat jouw medewerkers:

  • Mentaal gezond zijn en blijven
  • Een optimale fit ervaren tussen hun competenties, vaardigheden en functie
  • Zich blijven ontwikkelen en het beste uit zichzelf (en de organisatie) weten te halen

Heeft jouw organisatie behoefte aan meer fit? Neem dan contact met ons op!

Wat als de fit ontbreekt?

Als de fit ontbreekt, ondervinden jouw medewerkers en je organisatie de gevolgen daarvan. Direct zichtbare gevolgen voor de organisatie zijn bijvoorbeeld een lagere productie of ziekteverzuim.
Ook zijn er minder zichtbare gevolgen (maar daardoor niet minder ernstig) zoals slapeloosheid, miscommunicatie en stress waardoor je medewerkers minder productief hun werkzaamheden uit kunnen voeren.

  • Een werknemer die veelal belemmeringen ziet, kan hinder ondervinden bij het uitvoeren van het werk en in contacten met klanten en collega’s
  • Fysieke klachten kunnen de mentale gezondheid van de medewerker negatief beïnvloeden, waardoor het werkplezier verdwijnt
  • Een medewerker die niet past in zijn functie, krijgt vaak te maken met klachten als: stress, een (dreigende) burn-out en prikkelbaarheid

Wat levert de Fit your Future aanpak op?

Een optimale fit levert vitaliteit en plezier op de werkvloer op. Een medewerker die fysiek en mentaal gezond is én die functioneert op de best passende plek, is goud waard voor jouw organisatie.

Het doel dat Quiris zich stelt? Je medewerkers en je organisatie zodanig blijven ontwikkelen dat er energie en plezier is op de werkvloer.

Hoe realiseert Quiris deze fit?

Quiris Adviesgroep zet verschillende methodes in om jouw organisatie en je medewerkers optimaal fit te krijgen en te houden. Op basis van je vragen, en met de toekomst voor ogen, bieden we ondersteuning en maatwerk oplossingen aan. We zetten hierbij training, coaching en assessments in.

© 2022 Quiris. All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring