Cedeo erkenning

Wij hebben onze Cedeo erkenning gehaald, met een –nu al 6 jaar steady- 98% tevredenheidsscore!cedeo-erkenning-2016-2018

Voor het 6e jaar op rij zijn wij –met een score van 98% tevredenheid- Cedeo gecertificeerd, het Kema keurmerk voor onze branche. In een onafhankelijk onderzoek benadert Cedeo een steekproef van opdrachtgevers met vragen op het gebied van tevredenheid over de inhoud en effecten van trajecten en dienstverlening, het relatiebeheer, en de samenwerking met opdrachtgevers,  prijs-kwaliteitsverhouding en de organisatie en administratie.

We zijn blij met jullie input en blijven bouwen aan duurzame ontwikkeling van mensen en organisaties waar we met onze adviezen, assessments, trainingen en coaching antwoord op geven op jullie vragen. Onze slogan is niet voor niets Fit your future!

Alvast enkele citaten waar we erg blij mee zijn omdat jullie daarmee onze kernwaarden- persoonlijk, deskundig en resultaatgericht- raken:

“Ze doen alles wat nodig is’’ alles wordt uit de kast gehaald om de medewerker(s) weer in hun kracht te zetten, ze kennen onze organisatie echt en dat werkt heel prettig”. “De lijnen zijn heel kort en de relatie is goed”. “Ze maken het programma echt op maat voor de kandidaat”. “Het zijn allemaal hele kundige en vriendelijke personen”. “Ongeveer 70% van het trainingstraject is afgerond en we merken nu al resultaat. Er gebeurt iets met de mensen en dat zie je terug op de werkvloer”. “Ze zetten mensen aan het denken , zijn scherp en inspirerend’’.

Nieuwsgierig naar de het volledige rapport? Het verslag kun je hier lezen. Cedeo rapport 2016-2018 Quiris