Talent Motivatie Analyse (TMA)

De Talent Motivatie Analyse is een objectieve methode om natuurlijk gedrag en natuurlijke talenten in kaart te brengen. In dit onderzoek worden zowel drijfveren als competenties gemeten. De TMA geeft inzichten om de medewerkers te begeleiden richting een optimale fit.

Iedere organisatie streeft naar gemotiveerde en productieve medewerkers. Door talent goed te managen kun je de aanleg, ambities en kwaliteiten van medewerkers effectief ontwikkelen. Zo kan een medewerker worden ingezet in een functie waarbij het aanwezige talent goed tot zijn recht komt. Talent management helpt zowel je medewerker als de organisatie om beter te presteren.

Wat is TMA?

De TMA talentenscan is een objectieve methode om het natuurlijke gedragsprofiel en de talenten van een kandidaat in kaart te brengen.
Met behulp van de talentenscan is beter te voorspellen in welke werkomgeving iemand het beste tot zijn recht komt. Een optimale fit van persoonlijkheid en talent komt zowel je medewerker als je organisatie ten goede. De TMA is hierbij een handig hulpmiddel.

Binnen Quiris werken we met de TMA talentenscan en de TMA 360 graden feedback.

© 2021 Quiris. All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring