Profile Dynamics

Profile Dynamics® geeft inzicht in de relatie tussen mensen en werk. Deze drijfverentest brengt zeven waardensystemen naar voren die elk staan voor herkenbare eigenschappen, denkwijzen en gedrag. De Profile Dynamics meet drijfveren en waarden en geeft op basis daarvan praktische handvatten voor groei en ontwikkeling.

Drijfveren en gedrag in relatie tot de omgeving

Profile Dynamics laat zien hoe drijfveren en gedrag zich ontwikkelen in relatie tot de omgeving. De analyse geeft daarmee een dynamisch inzicht. Niemand wordt in een hokje geplaatst en er zijn geen ‘goede’ of ‘foute’ profielen. Elk waardensysteem kent kwaliteiten, maar ook valkuilen.

Dankzij de Profile Dynamics krijgt de kandidaat meer inzicht in zijn omgang met anderen. Er ontstaat een beeld van de functie of loopbaan die het best bij zijn of haar persoonlijkheid past.

Wat te doen met de uitkomsten?

Het achterhalen van de drijfveren is op veel gebieden waardevol: zowel op het vlak van personal coaching, als binnen de HR-strategie of de organisatieontwikkeling. De uitkomsten van de Profile Dynamics geven je inzicht en kunnen een leidraad zijn bij veranderingen.

Onze instrumenten zijn inzetbaar voor individuen, teams en organisaties.

© 2020 Quiris. All Rights Reserved | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring